Home » Team

Team

Door Tom Sebus Fotografie http://www.tomsebus.nl/

Jorien Scholtens MA – Hoofd Onderzoek – is sinds maart 2010 werkzaam voor Stichting Filmonderzoek. Zij voltooide aan de Universiteit Utrecht de Master Film- en Televisiewetenschappen, waarna zij ervaring opdeed in de filmbranche en met onderzoeksactiviteiten. Bij Filmonderzoek leidde ze verschillende onderzoeksprojecten, zoals onderzoek naar de effecten van de digitalisering en het publiek van de Nederlandse speelfilm. Vragen over bioscoopbezoekers of de Nederlandse filmbranche? Met haar kennis en ervaring zal Jorien u zeker te woord kunnen staan.

Aline Willemsen MA – Onderzoeksmedewerker – is sinds mei 2014 werkzaam voor Stichting Filmonderzoek. Zij voltooide de Master Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht met een afstudeerstage bij Stichting Filmonderzoek, waarbij ze aan de Bioscoopmonitor werkte. Haar kwaliteiten liggen onder meer op het gebied van kwalitatief onderzoek en schrijven, grote kans dus dat de artikelen die u in de toekomst op deze website kunt lezen van haar hand zullen zijn.

Dinah Timmer MSc – Onderzoeksmedewerker – is sinds september 2014 werkzaam voor Stichting Filmonderzoek. Zij heeft de Master Youth & Media afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en was tijdens haar studie werkzaam als onderzoeksassistent bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Met haar kennis van kwantitatief onderzoek en statistiek zal Dinah bij Stichting Filmonderzoek regelmatig ‘de vrouw achter de cijfers’ zijn.

Filmonderzoek biedt ook stage plekken aan. Voor projectondersteuning zetten wij tevens tijdelijke medewerkers in, bijvoorbeeld vanuit Universiteiten. We hebben samengewerkt met de volgende universiteiten:

logo-Universiteit-Utrecht

logo-tilburg

Logo Erasmus Universiteit Rotterdam ZWART