Home » Headline, Organisatienieuws

Vacature | Marktonderzoeker (nieuw!)

Ingediend door aan 17 april 2018 – 14:42 No Comment

Stichting Filmonderzoek is een kleinschalig, onafhankelijk onderzoeksbureau gesitueerd op IJburg in Amsterdam. Stichting Filmonderzoek verricht zowel kwantitatief als kwalitatief (markt)onderzoek naar en voor de Nederlandse filmsector. De onderzoeken worden onder andere uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF), Filmdistributeurs Nederland (FDN), het Nederlands Filmfonds, EYE Filmmuseum en diverse filmtheaters.

Stichting Filmonderzoek monitort de marktontwikkelingen in de filmsector, waardoor mogelijke knelpunten worden herkend en oplossingen kunnen worden aangeboden. Tevens biedt Stichting Filmonderzoek maatwerk voor individuele opdrachtgevers, waardoor zij in staat zijn hun marketingstrategieën en beleidsplannen af te stemmen.

De functie
De werkzaamheden zullen bestaan uit:
– verzamelen van gegevens uit de filmsector door middel van deskresearch
– opzetten van onderzoeken aan de hand van hoofd- en deelvragen
– ontwikkelen van vragenlijsten
– controleren en waarborgen van de kwaliteit van datasets
– analyseren van data in SPSS en Excel
– schrijven van onderzoeksrapporten
– geven van presentaties
– schrijven van nieuwsberichten en andere redactionele werkzaamheden

De functie als marktonderzoeker bij Stichting Filmonderzoek geeft je de mogelijkheid om van begin tot eind betrokken te zijn bij onderzoeksprojecten en biedt een unieke kans om de Nederlandse filmsector van binnenuit te leren kennen. Stichting Filmonderzoek biedt daarnaast een professionele, open werksfeer en ruimte tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben jij wie we zoeken?
Wij zijn op zoek naar een sociale, zelfstandige en nieuwsgierige collega. Je dient aantoonbare redactionele vaardigheden te hebben en ervaring met kwantitatief onderzoek (zoals online surveyonderzoek). Kennis van SPSS is een vereiste. Ervaring met kwalitatieve onderzoeksmethoden is een pré. Enige werkervaring, bijvoorbeeld door middel van stages, is gewenst.

Jouw profiel
• je hebt een academisch werk- en denkniveau
• je hebt kennis van kwantitatieve onderzoeksmethoden
• je hebt aantoonbare ervaring met SPSS
• je kunt goed zelfstandig werken
• je bent communicatief vaardig, verbaal en schriftelijk
• je bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Stuur je motivatiebrief en c.v. naar Paul Verstraeten (senior consultant a.i.) via info@filmonderzoek.nl

Leave a comment

Add your comment below. You can also subscribe to these comments via RSS

Wees aardig. Hou het schoon te maken. Blijf bij het onderwerp. Geen spam.

You can use these tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar

*