Home » Publieksonderzoek

Publieksonderzoek

Wilt u meer weten over uw publiek? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Filmonderzoek heeft ruime ervaring met het uitvoeren van publieksonderzoek, zowel voor bioscopen, filmtheaters als distributeurs.

publieksonderzoek-voor-bioscopen-en-filmtheaters

Speciaal voor bioscopen en filmtheaters hebben we vier onderzoeksmodules opgezet, die u kunt inzetten om meer te weten te komen over uw publiek.

  • Module 1: Klanttevredenheid. Hoe beoordelen de bezoekers uw service en faciliteiten? Wat zijn uw sterke en zwakke punten?
  • Module 2: Imago onderzoek. Wat is het persoonlijkheidsprofiel van de bioscoop of het filmhtheater?
  • Module 3: Mediabereik onderzoek. Hoe worden de huidige mediakanalen gebruikt en gewaardeerd?
  • Module 4: Onderzoek naar potentiëel bezoek. Wie zijn uw potentiële bezoekers en hoe kunnen zij bereikt worden?

De onderzoeksmodules zijn aan te passen aan uw specifieke wensen.

Bij modules 1 t/m 3 werken wij met u samen en maken we gebruik van uw klantenbestand (nieuwsbrief-abonnees, vrienden, loyaliteitspashouders, of verzamelde e-mailadressen) om het onderzoek uit te voeren. Bij module 4 wordt samengewerkt met een lokaal panel.

Filmonderzoek heeft jarenlange kennis en ervaring met onderzoek in de filmbranche en kan daarom onderzoeksresultaten benchmarken en contextualiseren. Hoe verhoudt uw publiek zich tot de gemiddelde bioscoop- of filmtheaterbezoeker?

Onze onderzoeksrapporten hebben filmtheaters en bioscopen kunnen helpen bij het nemen van beslissingen op het gebied van beleid en marketing.

Neem contact op met Filmonderzoek als u geïnteresseerd bent in een publieksonderzoek. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw theater te bekijken en om te praten over de mogelijkheden.

Contactpersoon: Koen de Groot | 020-4266119 | koen@filmonderzoek.nl